Skip to content
+31(0)20 - 659 72 78 info@hartdelicious.nl

Vacature vrachtrijder

Bij Hart Delicious zijn we op zoek naar een enthousiaste professional die onze vacature voor vrachtrijder kan vullen. Klinkt het alsof dit helemaal in uw straatje past? Dan hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen als het nieuwste lid van ons gezellige chauffeursteam.

Hoogwaardige producten

Producten kant en klaar

Dé groothandel in bakkersproducten

Bekijk onze leuke vacature voor een vrachtrijder

Als chauffeur voor Hart Delicious uit Lijnden transporteert u de leukste ladingen uit de regio. Wij zijn namelijk een groothandel in bakkersproducten. Als chauffeur levert u in Noord-Holland de heerlijkste producten af bij onze klanten. Als dit u enthousiast maakt, dan is de vacature voor vrachtrijder die wij uit hebben staan echt iets voor u. Om de werkzaamheden voor deze functie uit te voeren, dient u een chauffeur met rijbewijs C te zijn. Wij bieden u het volgende aan:

  • Een supergezellig en gemotiveerd team
  • Een werkweek van 36-uur met een vaste werkdag op zaterdag
  • Een salaris conform de CAO

Wij hopen dat u reageert op onze vacature en bij ons als vrachtrijder mooie stappen zet in uw carrière.

Benader ons voor deze functie

Geniet u ervan de weg op te gaan en klanten gelukkig te maken door het leveren van de lekkerste bakkersproducten? Stuur ons dan uw cv en motivatie op. Wie weet spreken we elkaar dan zeer binnenkort. Als u vragen heeft over onze vacature voor vrachtrijder, bel dan naar +31 (0)20 659 7278 of stuur een e-mail naar solliciteren@hartdelicious.nl.

Bestellen via de webshop

U kunt gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze webshop. Log in met uw eigen klantaccount en selecteer bij de producten hoeveel u van welk product wilt bestellen.

Nog geen klantaccount?

Wilt u ook via de webshop gaan bestellen en heeft u nog geen klantaccount bij ons? Neem dan even contact met ons op. Wij maken uw eigen persoonlijke profiel aan waardoor ook u gemakkelijk een bestelling plaatst via de webshop.

Online shoppen met uw mobiel

Online shoppen met uw desktop en tablet

Back To Top
Zoeken