Skip to content
+31(0)20 - 659 72 78 info@hartdelicious.nl

HART DELICIOUS EN MOBILITY GROUP HAAKER

Hart Delicious en Mobility Group Haaker: Een ijzersterk partnership voor vlekkeloze bezorging

Hart Delicious, dé specialist in bake-off producten (croissants, broodjes en viennoiserie) en bakkerij producten (zoals muffins, donuts, wafels en churro’s) is trots op het langdurige partnership met Mobility Group Haaker. Dankzij de betrouwbare en efficiënte bestelwagens van Mobility Group Haaker kunnen we onze klanten al jarenlang voorzien van verse, smaakvolle producten, altijd op tijd geleverd.

Meer dan alleen bestelwagens: een totaalconcept voor mobiliteit

De samenwerking tussen hart Delicious en Mobility Group Haaker gaat verder dan alleen het leveren van bestelwagens. We ervaren Mobility Group Haaker als een echte partner die meedenkt over onze wensen en mobiliteitsbehoeften. Zo biedt Mobility Group Haaker ons een complete mobiliteitsoplossing, inclusief onderhoud, reparatie en verzekering. Dit zorgt ervoor dat we ons geen zorgen hoeven te maken over onze bestelwagens en ons volledig kunnen focussen op onze core business: het leveren van de beste kwaliteit afbak producten en bakkerij producten aan one klanten.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit: de sleutel tot succes

In onze branche is het van cruciaal belang dat onze bestellingen op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd. De bestelwagens van Mobility Group Haaker voldoen hier perfect aan. Ze zijn betrouwbaar, zuinig en voorzien van alle moderne gemakken die onze chauffeurs nodig hebben om hun werk efficiënt en comfortabel uit te voeren.

Daarnaast is Mobility Group Haaker een flexibele partner. Wanneer onze bestelvolumes toenemen, kunnen we eenvoudig extra bestelwagens leasen. Dit zorgt ervoor dat we altijd over de juiste mobiliteitsoplossing beschikken om aan de vraag van onze klanten te voldoen.

Dankzij Mobility Group Haaker: blije klanten en een succesvolle onderneming

Door de prettige samenwerking van Hart Delicious en Mobility Group Haaker kunnen we onze klanten keer op keer voorzien van de beste service. We zijn dan ook erg blij met dit ijzersterke partnership en kijken ernaar uit om onze samenwerking de komende jaren voort te zetten.

Back To Top
Zoeken