Skip to content
+31(0)20 - 659 72 78 info@hartdelicious.nl

HART DELICIOUS B.V. | Al meer dan 80 jaar uw groothandel in kwalitatieve bake-off en bakkersproducten

Begonnen als Gebroeders van der Hart in 1934 heeft het familiebedrijf van der Hart zich in ruim 80 jaar ontwikkeld naar de moderne groothandel die het vandaag de dag is, Hart Delicious B.V. Met een zeer divers aanbod voor de hedendaagse winkelier, detaillist en andere ondernemers onderscheidt Hart Delicious zich op kwaliteit, service en goede prijzen voor haar klanten.

Inmiddels is het alweer de derde generatie die het bedrijf voortzet. Directeur Mark van der Hart heeft na de overname in 2007 de nodige veranderingen doorgevoerd. Een verandering in het assortiment, naar meer diversiteit en diepvriesproducten, heeft geleid tot een sterke groei van het bedrijf. Deze ontwikkeling vroeg om investeringen in een nieuw bedrijfspand en uitbreiding van het wagenpark, dat gespecialiseerd is in het vervoer van deze producten. In januari 2017 is ons nieuwe bedrijfspand in Lijnden, vlak aan de A9, in gebruik genomen van waaruit wij onze klanten beter kunnen bedienen. 

Het nieuwe bedrijfspand met meer capaciteitsopslag, geeft de mogelijkheid het assortiment verder te vernieuwen en uit te breiden, gericht op de wensen van onze klanten. Met dit grotere assortiment kunnen wij onze klanten in alle sectoren een ruimere keuze in meer producten bieden.

Intussen bestaat assortiment uit een diversiteit aan producten. De levering van deze producten vraagt een zorgvuldige behandeling om de versheid te garanderen. Daarom vervoeren wij onze producten naar onze klanten met goed uitgeruste diepvriesvrachtwagens.  Zo zorgen wij ervoor dat de (diepgevroren) producten in de beste staat bij u aankomen.

Ons bedrijf stelt de klant centraal. Dit vraagt een goede service en vertaalt zich niet alleen in een levering op maat met de juiste vervoersmiddelen maar zeker ook in de leveringssnelheid en -voorwaarden. Onze klanten zijn hiermee verzekerd van een hoogwaardig product en snelst mogelijke levering. 

Door ons brede assortiment, service en snelle leveringen weten steeds meer klanten ons te vinden. Dit resulteert erin dat Hart Delicious niet enkel in Groot Amsterdam levert maar ook steeds meer regio’s voorziet van onze producten. Inmiddels zijn onze afnemers verspreid over de regio’s Noord-Holland, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, met als kern nog steeds Groot Amsterdam.

Mocht u, na het doornemen van onze website, geïnteresseerd zijn in onze producten, Team Hart Delicious staat voor u klaar.

Wij bezorgen dagelijks onze producten bij u aan de deur!

Wilt u ook gebruik maken van onze bezorgservice? 

Back To Top
Zoeken