Skip to content
+31(0)20 - 659 72 78 info@hartdelicious.nl

In ons assortiment worden de producten weergegeven die Hart Delicious op dit moment distribueert. Wijzigingen in het assortiment zijn voorbehouden. Hieronder vindt u een legenda met betrekking tot de verschillende symbolen en aanduidingen welke bij diverse producten in dit overzicht gebruikt worden:

Kant en klaar

Deze producten zijn kant en klaar en dus direct te gebruiken

Bake-off

Deze producten worden diepgevroren afgeleverd en dienen te worden afgebakken voor gebruik

Diepgevroren

Deze producten worden diepgevroren afgeleverd en zijn na ontdooien klaar voor gebruik

Bestelartikel

Deze producten zijn niet standaard op voorraad en worden op verzoek geleverd

Bij alle producten wordt weergegeven of dit kant en klare, bake-off of diepgevroren producten betreffen. Wanneer een product afwijkt van de erboven genoemde classificatie wordt dit bij het product zelf aangegeven.

Gemakkelijk een bestelling plaatsen

U kunt op een aantal verschillende manieren gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen.

  • Mail uw bestelling naar order@hartdelicious.nl
  • Stuur uw order via een WhatsApp bericht naar +31 (0)6 5317 6572
  • Geef uw bestelling telefonisch door via +31 (0)20 659 7278

Liever online bestellen? Geen probleem! Vraag bij ons een account aan voor de webshop, log in met uw persoonlijke gegevens op de website en plaats waar en wanneer u wilt een order. De orders die geplaatst zijn via de webshop kunt u eenvoudig inzien in uw klantenportaal. Dat is wel zo makkelijk!

Wij leveren niet aan particulieren.

Snelle levering

Wanneer u een bestelling plaatst middels een van de bestelopties wordt deze, binnen de regio Groot Amsterdam, de volgende werkdag geleverd tenzij anders is afgesproken.

Bent u opzoek naar een specifiek product welke niet in ons assortiment te vinden is? Neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om dit product alsnog beschikbaar te stellen voor u of een goed alternatief te vinden.

Voorwaarden voor minimale afname per locatie

– Groot Amsterdam (zie onderstaand een kaartje wat we verstaan onder Groot Amsterdam) minimale orderwaarde €100,- voor Franco levering.

– Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland minimale orderwaarde voor Franco leveringen €250,-. Bij orderwaardes die lager liggen komt er €30,- afleverkosten bij. Minimale te besteden bedrag per bestelling is €100,-.

– Gelderland, Brabant, Overijssel minimale orderwaarde voor franco levering €450,-. Bij orderwaardes die lager liggen komt er €30,- afleverkosten bij. Minimale te besteden bedrag per bestelling is €300,-.

– Zeeland minimale orderwaarde voor franco levering €1.000,-. Minder is niet mogelijk.

– Groningen, Friesland, Drenthe minimale orderwaarde voor franco levering €1.000,- Minder niet mogelijk

– Limburg minimale orderwaarde voor franco levering €1.000,- minder niet mogelijk

– Belgie minimale orderwaarde voor franco levering €1.000,- minder niet mogelijk.

– Waddeneilanden geen leveringen mogelijk.

Leverdagen eerst in overleg met vertegenwoordiger.

Bestellen via de webshop

U kunt gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze webshop. Log in met uw eigen klantaccount en selecteer bij de producten hoeveel u van welk product wilt bestellen.

Nog geen klantaccount?

Wilt u ook via de webshop gaan bestellen en heeft u nog geen klantaccount bij ons? Neem dan even contact met ons op. Wij maken uw eigen persoonlijke profiel aan waardoor ook u gemakkelijk een bestelling plaatst via de webshop.

Online shoppen met uw mobiel

Online shoppen met uw desktop en tablet

WEBSHOP F.A.Q.

Het formulier voor de aanvraag van een webshop account is verstuurd maar ik heb nog geen inloggegevens ontvangen?
Bedankt voor het versturen van de benodigde gegevens! Wij maken zo snel mogelijk een webshop account voor u aan en versturen binnen 2 werkdagen een mail met hierin de gegevens om in te kunnen loggen op de webshop. Heeft u na deze periode nog geen gegevens van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Ik zoek een product maar kan deze niet vinden?
De webshop is op volgorde van de catalogus en assortiments- en prijslijst gesorteerd. De producten zijn elk onder een categorie of subcategorie geplaatst.
U kunt u ook gemakkelijk een product opzoeken door de zoekbalk rechts bovenin de website te gebruiken. Kunt u het product hiermee nog steeds niet vinden? Dan is de kans aanwezig dat deze niet meer in ons assortiment zit. Neem in dit geval voor de zekerheid even contact met ons op.

Wanneer wordt mijn order geleverd?
U kunt zelf een afleverdag selecteren in het bestelproces. Wanneer u een bestelling plaatst wordt deze, binnen de regio Groot Amsterdam, de volgende werkdag geleverd, tenzij anders is afgesproken.

Mijn locatie bevindt zich niet in de omgeving Amsterdam en ik heb vaste leverdagen. Wanneer krijg ik mijn order geleverd?
U kunt bij de optie om een afleverdag te selecteren zelf aangeven op welke dag u de order geleverd wil krijgen. Houdt hierbij altijd rekening met de voor u geldende vaste leverdagen indien u deze heeft. Wanneer u een datum selecteert welke geen leverdag is of waarbij levering niet mogelijk is wordt de order automatisch verschoven naar de eerstvolgende mogelijke datum. U ontvangt hier geen extra bericht van.

Kan ik mijn order op een ander adres laten afleveren?
Ja zeker, dat kan. Neem hiervoor na het plaatsen van de bestelling even contact met ons op om het gewenste afleveradres door te geven. U kunt hiervoor mailen naar order@hartdelicious.nl of bellen met 020 659 7278.

Moet ik direct betalen bij het online bestellen?
Nee, dit hoeft niet. Wij hanteren de betalingstermijn welke reeds met u is vastgelegd. U ontvangt de factuur zoals gewoonlijk van ons waarna u deze zelf binnen 14 dagen overmaakt per bank of deze automatisch wordt geïncasseerd van uw rekening.

Ik heb net mijn order geplaatst maar ben iets vergeten te bestellen. Kan ik nog bijbestellen?
Dit kan zeker, echter niet via de webshop. Neem even contact met ons op via order@hartdelicious.nl of bel met ons viazodat wij de producten die u wilt bijbestellen kunnen bijvoegen in uw reeds geplaatste order.

Back To Top
Zoeken