Skip to content
+31(0)20 - 659 72 78 info@hartdelicious.nl

Vacature Chauffeur in de Randstad

Bent u de bekwame professional die voor ons de veelzijdige vacature Allround chauffeur in de Randstad opvult? Wij zoeken naar een gedreven nieuwe werknemer die over de rijvaardigheden beschikt om een topleverservice voor al onze klanten te verzorgen. Ons producten worden namelijk in de gehele Randstad bestelt, waardoor wij allround chauffeur nodig hebben die deze op een efficiënte wijze kan afleveren.

Hoogwaardige producten

Producten kant en klaar

Dé groothandel in bakkersproducten

Solliciteer op onze vacature Chauffeur in de Randstad

Ons bedrijf heeft in de meer dan tachtig jaar waarin het bestaat een mooi leveringsservice opgebouwd. Het niveau van deze dienst willen wij uiteraard zo hoog mogelijk houden. Dat kan alleen als we top bezorgers tot onze werknemers rekenen. Wij hopen dat u de allround chauffeur uit de Randstad bent waar wij naar zoeken voor onze veelzijdige vacature.

Bent u een bekwame professional die kan presenteren?

Als allround chauffeur voor ons in de Randstad zoeken we naar een professional die letterlijk kan leveren. Zo zult u in de regio Groot Amsterdam bijvoorbeeld bestelling uit de groothandel voor bakkersproducten die voor 15:00 worden besteld, de volgende werkdag al leveren. Klinkt dit als een taak die u zonder problemen uitvoert? Dan beschrijft onze veelzijdige vacature voor een allround chauffeur in de Randstad de functie voor u. Overigens hebben wij voor meerdere soorten chauffeurs een functie. Zo is er de vacature chauffeur rijbewijs C. Ook hopen wij op reacties voor de veelzijdige vacature bezorger rijbewijs B voor een chauffeur uit de Randstad.

Solliciteer direct

Wilt u onderdeel van ons gezellige team worden door te solliciteren op onze veelzijdige vacature voor een allround chauffeur in de Randstad? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar solliciteren@hartdelicious.nl met uw cv en motivatie. U kunt ons uiteraard voor al uw vragen bellen op +31 (0)20 659 7278. Hart Delicious uit Lijnden hoort graag van u.

Bestellen via de webshop

U kunt gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze webshop. Log in met uw eigen klantaccount en selecteer bij de producten hoeveel u van welk product wilt bestellen.

Nog geen klantaccount?

Wilt u ook via de webshop gaan bestellen en heeft u nog geen klantaccount bij ons? Neem dan even contact met ons op. Wij maken uw eigen persoonlijke profiel aan waardoor ook u gemakkelijk een bestelling plaatst via de webshop.

Online shoppen met uw mobiel

Online shoppen met uw desktop en tablet

Back To Top
Zoeken