Skip to content
+31(0)20 - 659 72 78 info@hartdelicious.nl

Vacature chauffeur rijbewijs C

Vult u onze leuke vacature Chauffeur rijbewijs C? Ons bakkersproductenbedrijf is namelijk op zoek naar een enthousiaste bestuurdersspecialist om ons gepassioneerde team te versterken. Bent u een gemotiveerde professional die ervan geniet om achter het stuur te zitten? Lees dan snel verder, omdat de Vacature Chauffeur rijbewijs C hoogstwaarschijnlijk helemaal bij u past.

Hoogwaardige producten

Producten kant en klaar

Dé groothandel in bakkersproducten

De werkzaamheden van de vacature Chauffeur rijbewijs C

Hart Delicious uit Lijnden is een groothandel voorbakkersproducten. Om onze producten zo efficiënt mogelijk bij onze klanten te kunnen bezorgen, zijn wij momenteel op zoek naar een bekwame chauffeur. Om de vacature te kunnen vullen, dient u als chauffeur in het bezit te zijn van een rijbewijs C. Dit is het bewijs dat wordt afgegeven aan professionele vrachtrijders. Als onderdeel van ons gezellige team levert u uiteraard bestellingen vanuit ons wagenpark. Ook behoren het verzamelen, klaarzetten en laden van orders tot uw kernwerkzaamheden. Tevens houdt u het magazijn en ons vrieshuis bij, terwijl u de benodigde hygiëne werkzaamheden noteert. Wat betreft de arbeidsvoorwaarde bieden wij u het volgende aan:

  • Een 36-urige werkweek met een vaste werkdag op zaterdag
  • Een salaris conform de CAO

Reageer op onze vacature voor Chauffeur rijbewijs C en wordt lid van ons informele en prestatiegerichte bedrijf.

Reageer vandaag nog

Bent u onze nieuwe collega? Neem dan snel contact met ons op! We verwelkomen u namelijk graag om u te leren kennen en bijvoorbeeld uw werktijden te bespreken. Bel snel naar +31 (0)20 659 7278 of stuur een e-mail naar solliciteren@hartdelicious.nl. Bekijk ook onze andere vacatures, zoals die voor een bezorger met rijbewijs B.

Bestellen via de webshop

U kunt gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze webshop. Log in met uw eigen klantaccount en selecteer bij de producten hoeveel u van welk product wilt bestellen.

Nog geen klantaccount?

Wilt u ook via de webshop gaan bestellen en heeft u nog geen klantaccount bij ons? Neem dan even contact met ons op. Wij maken uw eigen persoonlijke profiel aan waardoor ook u gemakkelijk een bestelling plaatst via de webshop.

Online shoppen met uw mobiel

Online shoppen met uw desktop en tablet

Back To Top
Zoeken