Skip to content
+31(0)20 - 659 72 78 info@hartdelicious.nl

Vacature voor een chauffeur in Noord-Holland

Hart Delicious uit Lijnden, in de buurt van Amsterdam, is per direct zoekende naar een gedreven nieuwe collega om een veelzijdige vacature voor chauffeur in regio Noord-Holland te vullen. In deze functie vertegenwoordigt u ons bedrijf op de weg en zorgt u dat onze klanten hun bestellingen op tijd krijgen. Deze vacature is perfect voor u als u uitblinkt als allround chauffeur in de omgeving van Noord-Holland.

Hoogwaardige producten

Producten kant en klaar

Dé groothandel in bakkersproducten

Wat de vacature Chauffeur in Noord-Holland inhoudt

Bij ons bedrijf uit Noord-Holland verwelkomen wij u graag als de nieuwste allround chauffeur in ons team. U rijdt in deze functie veel in het centrum van Amsterdam en Groot Amsterdam. Daarnaast vervoert u als chauffeur in Noord-Holland als u onze vacature opvult de bakkersproducten ook in de omgeving van Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Onze diensten strekken zelf tot de kustlijn. Momenteel hebben wij een veelzijdige vacature voor een allround chauffeur in Noord-Holland openstaan voor twee typen bestuurders:

Staat u klaar om uw rijvaardigheden te bewijzen via onze veelzijdige vacature voor een chauffeur in Noord-Holland? Dan zien wij graag uw motivatie en cv tegemoet.

We leren u graag beter kennen

Wij hopen natuurlijk dat u na het lezen van de beschrijving van de veelzijdige vacature voor een allround chauffeur in Noord-Holland met ons in gesprek wilt gaan. Tijdens een dergelijke ontmoeting bespreken we uw en onze verwachtingen. Daarnaast evalueren we of we een goede klik met elkaar hebben. Als u wordt aangenomen voor de veelzijdige vacature van allround chauffeur in Noord-Holland bieden we u in ieder geval een 36-urige werkweek en een salaris conform de CAO aan.

Aarzel niet om ons te benaderen

Als u geïnteresseerd bent in onze veelzijdige vacature en graag voor ons als allround chauffeur aan de slag gaat in Noord-Holland, horen wij natuurlijk graag op korte termijn van u. U stuurt uw motivatie en cv naar order@hartdelicious.nl. Eventuele vragen stelt u tussentijds door te bellen naar +31 (0)20 659 7278. Neem snel contact met ons op om de functie te bespreken.

Bestellen via de webshop

U kunt gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze webshop. Log in met uw eigen klantaccount en selecteer bij de producten hoeveel u van welk product wilt bestellen.

Nog geen klantaccount?

Wilt u ook via de webshop gaan bestellen en heeft u nog geen klantaccount bij ons? Neem dan even contact met ons op. Wij maken uw eigen persoonlijke profiel aan waardoor ook u gemakkelijk een bestelling plaatst via de webshop.

Online shoppen met uw mobiel

Online shoppen met uw desktop en tablet

Back To Top
Zoeken