Skip to content
+31(0)20 - 659 72 78 info@hartdelicious.nl

Vacature Bezorger met rijbewijs B

Hart Delicious is actief op zoek naar een gedreven professional voor de vacature Bezorger met rijbewijs B. Bent u efficiënt en vaardig achter het stuur? Dan is deze vacature – waarmee u als chauffeur met een rijbewijs B in gebieden in Noord-Holland en de Randstad rijdt – echt iets voor u. Wij bieden een veelzijdige functie aan in een supergezellig team met deze vacature voor een chauffeur met een rijbewijs B die gaat rijden in Noord-Holland en de Randstad, zoals in Amsterdam.

Hoogwaardige producten

Producten kant en klaar

Dé groothandel in bakkersproducten

Vul de vacature Bezorger met rijbewijs B in ons leuke bedrijf

Hart Delicious uit Lijnden is al meer dan tachtig jaar een vooraanstaande groothandel in bakkersproducten. Naast het beschikbaar maken van de allerbeste producten voor onze klanten, onderscheiden wij ons aan de hand van kwaliteit, topservice en goede prijzen. Door de vacature te vullen voor een bezorger met rijbewijs B, gaat u als aan de slag voor ons en onze klanten in de Randstad en op locaties in Noord-Holland, zoals Amsterdam.

De inhoud van onze vacatures voor een chauffeur met rijbewijs B als koerier

Onze vacatures beschrijven een chauffeur met een rijbewijs B die als koerier voor ons aan de slag wil gaan. Tijdens uw werkzaamheden bent u via deze vacature meer dan alleen een bezorger met een rijbewijs B die rijdt in Noord-Holland en de Randstad, zoals in Amsterdam. U bent namelijk ook het gezicht van ons bedrijf richting onze klanten. Daarom zoeken wij een professional die representatief kan zijn voor onze topservice. Dit doet u – als bezorger met rijbewijs B die onze vacature heeft gevuld – onder andere door bestellingen die voor 15:00 binnen groot Amsterdam worden besteld de volgende werkdag al te leveren. Klinkt dit als een verantwoordelijkheid die aan u wel besteed is? Wordt dan een van onze chauffeurs in de Randstad of in Noord-Holland, zoals in Amsterdam, door te reageren op de vacature.

De eisen van onze vacature voor een bezorger met rijbewijs B in de Randstad en Noord-Holland

In onze vacatures beschrijven we dat de chauffeur die voor ons nabij Amsterdam als koerier wil gaan werken in het bezit dient te zijn van een rijbewijs B. In Nederland worden aan een bezorger met een rijbewijs B de volgende eisen gesteld, die uiteraard ook gelden voor onze vacature:

  • U bent minimaal 18 jaar
  • U bezit een erkend theoriecertificaat
  • U bent geslaagd voor uw praktijkexamen

Als u aan deze voorwaarden voldoet, hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen in ons gezellige team. Reageer snel op onze vacature en voor u het weet levert u als bezorger met rijbewijs B de lekkerste producten in de Randstad en op locaties in Noord-Holland, zoals Amsterdam.

De arbeidsvoorwaarden van onze vacature

Natuurlijk bieden wij u een zo prettig mogelijke werkplek aan. Als u reageert op onze vacature voor een bezorger met rijbewijs B, levert u bestelling af in de Randstad en op locatie in Noord-Holland, zoals in Amsterdam. Wij bieden u hierbij een 36-urige werkweek aan. Daarnaast garanderen wij u een salaris dat conform de CAO is. Wordt u via de vacature onze nieuwste chauffeur uit Amsterdam met een rijbewijs B?

Neem snel contact met ons op

Reageer vandaag nog op een van onze vacatures als chauffeur die in het bezit is van een rijbewijs B, waardoor u op korte termijn onze koerier wordt die onze bestellingen aflevert in de Randstad en op locaties in Noord-Holland, zoals Amsterdam. Stuur bij interesse een e-mail naar solliciteren@hartdelicious.nl of bel ons op +31 (0)20 659 7278.

Bestellen via de webshop

U kunt gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze webshop. Log in met uw eigen klantaccount en selecteer bij de producten hoeveel u van welk product wilt bestellen.

Nog geen klantaccount?

Wilt u ook via de webshop gaan bestellen en heeft u nog geen klantaccount bij ons? Neem dan even contact met ons op. Wij maken uw eigen persoonlijke profiel aan waardoor ook u gemakkelijk een bestelling plaatst via de webshop.

Online shoppen met uw mobiel

Online shoppen met uw desktop en tablet

Back To Top
Zoeken