Skip to content
+31(0)20 - 659 72 78 info@hartdelicious.nl

Vacature Chauffeur Amsterdam

Wij hebben een perfecte veelzijdige vacature openstaan voor een chauffeur uit de omgeving van Amsterdam. Als onze rijdende vertegenwoordiger bent u het gezicht van ons bedrijf en maakt u klanten blij met uw komst. Als bakkersproductengroothandel leveren wij talloze bestellingen met lekkernijen af aan onze klanten. Door de bestellingen op tijd te brengen en te voorzien van een vriendelijke service, bewijst u uzelf in deze veelzijdige functie als chauffeur in de omgeving van Amsterdam.

Hoogwaardige producten

Producten kant en klaar

Dé groothandel in bakkersproducten

Professional gezocht voor onze vacature Chauffeur in Amsterdam

Hart Delicious is een prestatiegerichte organisatie met een informele werksfeer en superleuke collega’s. Momenteel hebben wij voor u een veelzijdige vacature die een mooie functie omvat voor een ambitieuze chauffeur in Lijnden, nabij Amsterdam. Wij leveren namelijk de bakkersproducten uit de groothandel in centrum- en groot Amsterdam. Daarnaast lopen onze routes ook in de omgeving van Utrecht, Den Haag, Rotterdam en de nabij gelegen kustlijnen. Voor de vacature chauffeur van ons bedrijf in Lijnden wordt dan ook een vrachtrijder gezocht die het leuk vindt om te leveren aan diverse locaties.

Bestuurder gezocht voor de vacature chauffeur van ons bedrijf uit Lijnden

Voor onze veelzijdige vacature Chauffeur in Lijnden, nabij Amsterdam, wordt door ons bedrijf uit Lijnden een vrachtrijder gezocht. Dat wil zeggen dat u voor de functie een chauffeur met rijbewijs C dient te zijn, zodat u veilig onze vrachtwagens kunt rijden. In deze veelzijdige functie als chauffeur uit Amsterdam vervoert u onder andere brood, crêpes, cupcakes en donuts. Nadat onze klanten naar de juiste producten hebben gezocht, beschrijft onze veelzijdige vacature Chauffeur in Amsterdam dat u als vrachtrijder de bestellingen op efficiënte wijze aflevert.

U wilt reageren op deze vacature voor chauffeur van ons bedrijf uit Lijnden

Hart Delicious uit Lijden, in de buurt van Amsterdam, zoekt naar een chauffeur met een ‘work hard, play hard’- mentaliteit. Bij ons maakt u deel uit van een gemotiveerd en natuurlijk een heel gezellig team. U vervoert in de deze veelzijdige functie als chauffeur de leukste producten in de omgeving van Amsterdam. Daarnaast bieden wij u een 36-urige werkweek en een salaris conform de CAO.

Een vaardige vrachtrijder in regio Amsterdam gezocht

Als u over de vaardigheden beschikt om als vrachtrijder moeiteloos door de straten van Amsterdam te manoeuvreren, dan bent u de professional waar wij naar hebben gezocht. Wij hopen dat u op korte termijn uw rijtalent aan ons demonstreert. Dit doet u door te reageren op onze veelzijdige vacature, waarin de functie Chauffeur in Lijnden, nabij Amsterdam beschreven staat.

Reageer snel voor een functie in ons mooie bedrijf

Wordt u enthousiast van de vacature vrachtrijder in Amsterdam en wilt u als chauffeur graag in een veelzijdige functie aan de slag? Dan bent u de vrachtrijder uit de omgeving van Amsterdam waar door ons naar wordt gezocht. Stuur snel uw motivatie en cv naar order@hartdelicious.nl. Als u vragen heeft, belt u naar +31 (0)20 659 7278.

Bestellen via de webshop

U kunt gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze webshop. Log in met uw eigen klantaccount en selecteer bij de producten hoeveel u van welk product wilt bestellen.

Nog geen klantaccount?

Wilt u ook via de webshop gaan bestellen en heeft u nog geen klantaccount bij ons? Neem dan even contact met ons op. Wij maken uw eigen persoonlijke profiel aan waardoor ook u gemakkelijk een bestelling plaatst via de webshop.

Online shoppen met uw mobiel

Online shoppen met uw desktop en tablet

Back To Top
Zoeken